headerimage

In mijn werk ben ik zeer gericht op de persoon. Je zult merken dat ik doorvraag, dat ik precies wil weten wat de klacht voor je betekent en wat je wel en niet kunt en wilt doen in het herstelproces.

quote

Vooraf

Ik studeerde aan de Hogeschool Eindhoven, deed een aantal maanden waarnemingen, en kreeg een vaste baan in Helmond. Daar ontmoette ik mijn compagnon met wie ik nu een eigen praktijk heb, hier in Eindhoven.

Gedegen onderzoek, scherpe diagnose en behandelingen van hoge kwaliteit

In mijn werk ben ik zeer gericht op de persoon. Theoretische basis is een must. Net als goede bekendheid met moderne methoden en technieken om verschillende behandelingen te kunnen geven. Bovenop die basis gaat het erom dat je als fysiotherapeut goed kunt luisteren. Je zult merken dat ik doorvraag, dat ik precies wil weten wat de klacht voor je betekent en wat je wel en niet kunt en wilt doen in het herstelproces. In de eerste plaats doe ik dat om te bepalen of ik degene ben die je kan helpen. En vervolgens om een behandelprogramma op te stellen dat echt bij je past.

Een gecombineerde behandeling

Een belangrijk deel van de behandeling is ‘hands-on’; ik help je bij het los en lang maken van je spieren en help je gewrichten in de juiste positie te komen. Dat is belangrijk voor het herstel en om complicaties of terugval te voorkomen. Daarnaast krijg je oefeningen mee die je in een bepaald programma zelf thuis moet doen. We doen de oefeningen hier in de oefenzaal ook samen zodat ik je daarin kan begeleiden.

Je krijgt er energie van

Op de praktijk bieden we zorg voor alle veelvoorkomende fysioklachten. Daarnaast bieden we manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie en medical taping. Bijna alle patiënten waarderen naast de kundigheid en betrokken werkstijl de goede en gezellige sfeer in de praktijk. Het is leuk, we hebben plezier en je gaat als patiënt met energie naar huis.

Helemaal op mijn plek

Ik doe mijn werk met heel veel plezier. Dat was een juist besluit, om met werktuigbouwkunde te stoppen. Het werk is inhoudelijk uitdagend en het werk met mijn patiënten motiveert me enorm. Het geeft veel voldoening om iemand goed op weg te kunnen helpen; zodat je zelf je klachten weer kunt managen.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top