headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Behandeling Carpaal tunnel syndroom

Je duim. Je wijsvinger. Daar begint het, met een tintelend, verdovend gevoel. Het doet wel pijn, maar erger is dat je kracht verliest. Er vallen dingen uit je hand.

Wat jij voelt

Verdoving van je hand. Het is een vreemd gevoel, beetje dof, alsof het slaapt. ’s Nachts is erger dan overdag. Je bent er al wakker van geworden. En als je iets met die hand doet – fietsen of even iPadden – dan wordt het erger.

Minder kracht in je hand. Misschien heb je al een keer iets uit je hand laten vallen. Dat is een eng idee. Het maakt je onzeker bij de gewoonste dingen. Zoals een kopje koffie drinken.

Wat je wilt

Je wilt je hand terug. Je wilt de kracht en het gevoel in je hand terug. Je wilt weer alles kunnen pakken, swipen, lezen en met je handen maken – zonder dat je daarover hoeft na te denken.

Je wilt je rust terug. Je wilt weer fijn kunnen slapen, zonder halverwege de nacht wakker te worden van de pijn.

Carpaal Tunnel Syndroom in het kort

  • Er loopt een zenuw door het midden van je arm. Bij je pols gaat die zenuw naar je hand. Dat plekje is je carpale tunnel: een kanaaltje gemaakt van een aantal botjes en stevige pezen.
  • Een belangrijke tunneltje, want naast deze zenuw, lopen ook de pezen die ervoor zorgen dat je je vingers kunt bewegen. Behoorlijk druk tunneltje dus.
  • En de zenuw is de softy van het gezelschap, zacht en gevoelig voor druk.
  • En dat is wat het carpaal tunnel syndroom is: de zenuw zit knel.

Hoe wij je gaan helpen

Je krijgt een specifiek pols-behandeling die bestaat uit rekoefeningen, krachttraining en bijvoorbeeld shockwave therapie (als het past bij jouw klacht). We stellen het programma op maat op, afhankelijk van jouw mogelijkheden en situatie met bijvoorbeeld je werk.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top