headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Met welke klachten ga je naar een fysiotherapeut?

Met wat voor soort klachten ga je naar de fysiotherapeut?

Een fysiotherapeut weet alles van beweging. Dus als je een klacht hebt over beweging van je lichaam, kom dan eens langs. Van pijn in je arm bij het typen tot een verstuikte enkel. En van lage-rug-klachten tot een pijnlijke knie. Schouders, enkels, heupen, polsen, je nek, je knieen, je ellebogen – alle lichaamsdelen die je helpen bewegen.

Wanneer ga je naar de fysiotherapeut? Hoeveel pijn moet het doen?

Bij bewegingsklachten zijn we hetzelfde als bij griepjes en verkoudheid: we kijken het wel even aan. Begrijpelijk, maar heel onverstandig. ‘Als het over drie dagen nog niet over is, ga ik naar de fysio,’ is herkenbaar, maar niet aan te raden.

Ten eerste omdat als je snel een diagnose hebt, je snel iets kunt doen (zelfs al blijkt je klacht echt een kwestie van rust en wat kleine oefeningetjes). En ten tweede omdat als je klacht serieuzer is, je niet wilt aanmodderen. Veel klachten kunnen aanzienlijk verslechteren als je ze niet of verkeerd behandelt.

Ons advies: ga even langs bij de fysio. Een bezoekje is zo gedaan, je zit nergens aan vast en je weet wel wat je nu het beste kunt doen.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top