headerimage

Zoek je goede Parkinson?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Parkinson.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Parkinson Eindhoven

Parkinson krijgt mij er niet onder!

Voor de begeleiding van iemand met Parkinson richten we ons op vitaliteit en conditie en alles wat diegene nodig heeft. Parkinson levert voor iedereen specifieke uitdagingen op. Dingen die je wil blijven kunnen doen, handelingen die je zo lang mogelijk zelf wilt doen. We luisteren naar wat je wilt, stellen een behandelmethode op en gaan dan samen aan de slag.

Vitaal blijven

Als de Parkinson nog jong is, kun je nog behoorlijk wat. Het is zaak dat zo lang mogelijk te behouden. Daarom werken we in zijn algemeenheid aan sterke, soepele spieren, je balans en conditie.

Gerichte training

Als de Parkinson wat verder gevorderd is, worden bepaalde zaken lastiger. Bewegen bijvoorbeeld, en ook je evenwicht bewaren. Nu gaan ook bepaalde handelingen moeilijker worden. Uit bed komen. De koffie opschenken. Gaan zitten en staan. We bespreken ze en werken gericht aan die bewegingen. Door de tijd te nemen en ons te concentreren op je lichaam, houden we ook het verloop goed in de gaten.

Blijven bewegen

Als de Parkinson vergevorderd is, houden we je in beweging. Het liefst elk dag even. Een half uurtje (of drie keer tien minuutjes). Zwemmen, een wandelingetje. Elke dag. Omdat er meer mensen zijn zoals jij, zijn er vele Parkinsongroepen in de regio. Die samen sporten en bewegen. Als je dat interessant vindt, helpen we je graag om er een te vinden.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top