headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Deep tissue massage bij Fysio Eindhoven

De diepere spierlagen masseren

Deep tissue massage (dieptemassage) werkt in op de diepere spierlagen. Om dieper te kunnen werken is de massage veel rustiger en met flinke druk. In de massage richten we ons specifiek op en rond de pijnlijke gebieden. Deep tissue massage wordt ook wel bindweefsel massage genoemd.

Losmaken van verklevingen

Die diepe werking helpt om de verklevingen in je spieren los te maken. Verklevingen zijn stugge gebieden in je spieren – plakkerig. Die rustige, diepe massage breekt ze los.

Massge die diep onder de huid werkt

Over het algemeen is de dieptemassage pijnloos en plezierig. Toch voelen de meeste mensen een beetje ongemak of pijn. Zie het ook niet ontspanningsmassage maar als medicijn. Het is daarom ook belangrijk dat je goed aangeeft wat je voelt en wanneer het te pijnlijk is. Op jouw ervaring richten wij onze dieptemassage in.

Op naar ontspannen spieren

Je zult je waarschijnlijk een beetje stijf voelen. Misschien ook wat pijnlijk zo direct na de dieptemassage behandeling. Doorgaans verdwijnt dat na een dag. We geven de massage in een serie, om je spieren goed los te krijgen is het belangrijk de behandeling te herhalen. Je voelt steeds meer ontspanning in je lichaam, je kunt je makkelijker bewegen, de pijn neemt af en je voelt je flexibeler.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top