headerimage

Zoek je goede Dry needling?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Dry needling.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Dry needling door Fysio Eindhoven

Knopen, verklevingen, je kent ze wel

Je kent ze wel, die gespannen, pijnlijke, verharde plekken in je spieren. Als je er op drukt doet het pijn. Deze knopen –wij noemen ze ‘triggerpoints’— zorgen ervoor dat je moeilijk beweegt en dat je spier wat stijf aanvoelt.

Knoop onder de loep

Als je chronische spierpijn hebt (bijvoorbeeld hoofdpijn, RSI, nekklachten of lage rugklachten) kunnen we die knopen te behandelen met dry needling. Dat helpt vaak aanzienlijk bij het ontspannen van de spieren.

Werken met een naald

“Ah, acupunctuur,” de meeste mensen denken dat. Logisch, ook wij werken met naalden. Toch is wat wij doen anders. Acupunctuur richt zich op energiebanen en dry needling op spieren. Een acupuncturist werkt met meerdere naalden en laat die ook vaak even in je lichaam staan. De fysiotherapeut werkt met één naald waarmee we de ‘triggerpoints’ beïnvloeden.

Je spier doet pijn. De prik niet.

Je voelt het prikje. Maar waarschijnlijk zal je er van versteld staan hoe weinig je daarvan merkt. Wat je wel merkt is je spier. Die spant zich plotseling. Dat doet pijn. Gelukkig is dat maar kort en merk je direct dat je spier soepele is en de pijn minder.

Soepele spieren maken

Als je net dry needling hebt gehad, voelen je spieren ‘zwaar’. Je kunt ook spierpijn-achtige gevoelens hebben. Dat gaat snel weg. Als je een paar sessies hebt gehad, verdwijnen de knopen en kun je met ontspanningsoefeningen weer verder.

Wat onze klanten zeggen

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top