headerimage

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn patiënten. Mensen met wie ik werk, merken dat meteen. Ik luister aandachtig, neem de tijd en betrek ook je mogelijkheden in de behandeling.

quote

Het begint met sport

Ik was erg sportief, kwam zodoende ook in aanraking met fysiotherapie en het leek me leuk en uitdagend om met geblesseerde sporters te werken. Het duurde even voor ik ook echt de opleiding kon doen. Omdat ik in eerste instantie was uitgeloot, besloot ik mijn vwo diploma te halen, daarna volgde de dienstplicht en uiteindelijk kon ik in Nijmegen studeren.

Altijd een eigen praktijk gehad

Na mijn afstuderen deed ik twee jaar lang waarnemingen voordat ik in 1988 mijn eigen praktijk begon. Ik heb het altijd belangrijk gevonden me te blijven ontwikkelen, ik volgde een opleiding manuele therapie en sportfysiotherapie waarmee ik nog breder inzetbaar ben en mijn patiënten op een zorgvuldige, doelgerichte manier kan begeleiden. Inmiddels is de praktijk met Wietse van der Werf een maatschap geworden, waardoor we een nog breder pakket aan middelen hebben; zoals bijvoorbeeld echoscopie.

De sleutel: vakkundigheid en een prettige omgeving

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn patiënten. Mensen met wie ik werk, merken dat meteen: ik luister aandachtig, neem de tijd, ben ruim georiënteerd en betrek ook je mogelijkheden, verwachtingen en doelen in de behandeling. Patiënten geven aan me prettig in de omgang te vinden en mijn toelichting duidelijk en inzichtelijk. Ik weet wat ik doe en kan het je goed uitleggen. Dat vind ik ook belangrijk, als je snapt wat er speelt en hoe het werkt, dan kun je zelf ook meer doen om je herstel te bespoedigen.

Het mooiste werk dat er is

Ik vind dit het mooiste werk dat er is. Het stelt me in staat om met diverse mensen te werken aan klachten die me inhoudelijk uitdagen en die impact hebben op iemands leven. Het is mooi een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van iemands dagelijks leven. Maar simpelweg het werken met al die mensen en de variatie daarin, da’s gewoon geweldig.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Top