headerimage

Zoek je goede Oncologiefysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Eindhoven. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Oncologiefysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830612 WhatsApp

Oncologiefysiotherapie door Fysio Eindhoven

Deskundige begeleiding bij het proces en de gevolgen van kanker.

Klachten als gevolg van…

Je kunt door kanker, of de behandeling ervan, klachten krijgen. Je hebt bijvoorbeeld last van pijn, stijve spieren en gewrichten, minder uithoudingsvermogen en algemene vermoeidheid.

Het behandelen daarvan vraagt speciale aandacht. Het is vaak een complex probleem. Het is daarom belangrijk dat de fysiotherapeut ook inzicht heeft in de aard en gevolgen van de kanker. En omdat er meerdere specialisten bij de behandeling betrokken zijn, moet de fysiotherapeut uitstekend kunnen communiceren.

Een oncologiefysiotherapeut heeft die kennis en ervaring.

Specialistische hulp in verschillende fasen

Omdat de oncologiefysiotherapeut daartoe is opgeleid en omdat hij of zij vaak dichtbij de patiënt staat in intensieve begeleiding, helpt de oncologiefysiotherapeut je ook op psychosociaal vlak.

Tijdens het bestrijden

Je zult veel last hebben van verminderde conditie en klachten als gevolg van de stress en spanning rondom het proces. We helpen je bij het behoud van je conditie en algehele weerstand.

Tijdens het herstel na een succesvolle behandeling

We werken bij het herstel vooral aan soepele, sterke spieren, het verbeteren van je conditie en hoe jij (op jouw manier) weer mee kunt doen met alle dingen die belangrijk voor je zijn. Als de kanker onder controle is, maar niet genezen, helpen we je bij het vinden van jouw manier om daarmee om te gaan.

Palliatief

Geen genezing, geen behandeling en toch kun je nog weken, maanden of jaren leven. De oncologiefysiotherapeut helpt je om dat op een zo plezierig mogelijke manier te doen. Zodat je kunt doen wat je wilt doen, met zo min mogelijk beperkingen.

Terminaal

De behandeling richt zich op comfort en ontspanning.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

1.668 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top