Referenties


Wat onze cliënten zeggen

Ik kom al 15 jaar bij Marja Weijer, Marja is een zeer kundige maar vooral ook vrolijke en vriendelijke fysiotherapeute. De behandelingen ervaar ik als ontspannend en pijn verlichtend en vaak is de pijn ook helemaal weg. Mijn klachten zitten vaak in mijn nek en rug en dit komt door mijn werk. Elke behandeling loop ik opgelucht en lachend de praktijk uit. Soms is het voor weken verholpen maar door het reizen kan ik al weer snel terug komen. Marja zorgt dan ook altijd dat je niet lang hoeft te wachten op een behandeling.
Ook in mijn zwangerschap heeft Marja mij erg geholpen door de pijn in mijn rug/bekken te verlichten en mijn buik meer te laten ontspannen wat een heel positief effect heeft op de baby.
Praktijk Weijer is dan ook zeker een aanrader!

Bob

Ik ervaar Marja als een deskundige en professionele fysiotherapeute. Zij werkt in een goed uitgeruste praktijkruimte met een informele uitstraling.
“Mijn favoriete fysio, praktijk Weijer”

Ans

Bedankt voor je geduld, vertrouwen en motivatie!

Lieve

Keep up the good work!!!'

Anoniem

Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Ik heb er veel aan gehad.

Frauke

Ik had mijn enkel verstuikt. Het is mijn zwakke plek. Al van jongs af aan ga ik met regelmaat naar de grond. Ik weet precies wat ik moet doen. IJs, hoog houden lalala. Maar deze keer hielp het niet zo goed als normaal. Dat kwam, zei de fysio, omdat ik nooit mijn spieren getraind had na de blessure. Nou, nu dus wel! Dankzij het vakmanschap van de fysio ben ik inmiddels een jaar klachtvrij.

Gitta

Het was een lang proces, na mijn operatie. Maar het is ons toch gelukt. Dank je wel voor je geduld, betrokkenheid en deskundigheid.

Suusje

De fysiotherapeut nam wat meer tijd dan ik verwacht had, om de diagnose te stellen bedoel ik. Ik keek er vanop hoe zorgvuldig het ging. En het lichamelijk onderzoek. De tests. Dat waardeer ik. Het gaat toch om mijn lichaam en herstel en dan is het natuurlijk belangrijk dat hij precies weet wat er aan de hand is. Het gaf mij in ieder geval veel vertrouwen.

Jojanneke

Ik wist eerlijk gezegd helemaal niet wat een fysiotherapeut deed, de dokter verwees me door, toen mijn schouder helemaal vast zat. Maar jemig (schrijf je dat zo?) wat knap! Ik zal je vertellen: na een week kon ik me weer gewoon bewegen. Toen moest ik nog een aantal weken trainen (da’s minder, maar ik snap het wel). Maar kun je voorstellen: in een week van vast naar vrij. Knap! Volgende keer als ik iets heb, kom ik weer.

Janine

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!