Jouw eerste afspraak bij ons


Dit zijn de drie stappen van een eerste afspraak

 1. We willen weten wat je klacht is
  Daar komen we achter door goed naar je te luisteren, op sommige onderwerpen door te vragen en aansluitend een lichamelijk onderzoek te doen.
 2. We willen weten wat je klacht voor jou betekent
  De een is fanatiek hardloper, de ander drukbezet verpleegkundige en de derde al blij als de pijn gewoon weggaat. Om je goed te kunnen helpen, stellen we doelen die bij je wensen én je mogelijkheden passen.
 3. We willen aan de slag
  Tijdens de eerste afspraak vertellen we wat je klacht is en wat we eraan kunnen doen. Als het kan, gaan we meteen aan de slag. Meestal kun je je niet goed bewegen en doet het nog veel pijn. Daarom beginnen we met deep tissue massage of bijvoorbeeld dry needling.
 4. Wacht niet te lang

  Veel mensen ‘kijken het nog even aan’. Hoewel begrijpelijk is dat precies wat je niet moet doen. Ook als een klacht uiteindelijk met rust kan herstellen, moet je erger uitsluiten én voorkomen. Als je een klacht verwaarloost, loop je er veel langer mee door.

  Daarom raden we je aan om meteen naar een fysiotherapeut te gaan. Als je nu belt, zien we je snel en kun je meteen aan je herstel werken.